Nieuws

 • 10x zomerfun in Bosland

  16/08/2017

  Bekijk deze 10 toppers om deze zomer in Bosland te beleven! #schatzoeken #reuzeninsecten #speelparadijs #uitkijktoren #picknicken #zwemmen #ezelswandeling #spelen #fietstochten #evenementen

  Lees meer
 • CODE ORANJE! Het is erg droog en brandgevaarlijk in de Boslandse natuur! Wees voorzichtig en rook niet in natuurgebieden en bossen. Laat kinderen niet zonder toezicht in het terrein. Beheerders en brandweer zijn extra waakzaam. Ook de brandtorens worden overdag bemand. #brandgevaar #codeoranje #weesvoorzichtig

  Lees meer
 • Op 12-13-14 mei vierde Bosland feest tijdens Forest Senses in de duinen van In Den Brand. En gevierd werd er: meer dan 1000 bezoekers kwamen en beleefden een After Work Party, Forest Walks en een leuke familiedag Forest Fun For Kids. Als klap op de vuurpijl stelde Bosland Tree Gin voor: hét nieuwste Boslandproduct!

  Lees meer
 • Jaarlijks wordt vanuit Bosland ruim 15.000 m³ hout getransporteerd voor allerhande economische toepassingen, waaronder de meubel- en papierindustrie. De bossen van het 4.500 hectare grote Bosland vormen sinds 2007 het zwaartepunt van het FSC-label in Limburg en zelfs in heel Vlaanderen.

  Lees meer
 • 12 vertegenwoordigers uit de toeristisch-recreatieve sector volgden de afgelopen maanden een intensieve opleiding als Boslandgastheer. Die opleiding is nu afgerond. Op maandag 20 februari 2017 kregen zij hun officiële erkenning als gastheer.

  Lees meer