Expo Bosland in Beeld in Peer

01/02/2023 - 31/03/2023

Voor het derde jaar op rij exposeert Bosland de werken die geselecteerd zijn in de Fotowedstrijd Bosland in Beeld. Iedereen is van harte welkom om de expo te bezoeken!

Uit meer dan 650 #boslandinbeeld2022 inzendingen werd een preselectie van 52 werken gemaakt. Daaruit duidde een professionele jury en een publieksjury een Top-3 aan. Alle werken worden nu in februari en maart geƫxposeerd via een openluchttentoonstelling langs de '15 Jaar Bosland wandelroute' aan de Breugelhoeve in Peer. Laat je verbazen door de prachtige beelden die de fotografen in de zomer van 2022 in Bosland maakten!

Fotografen

De 52 geselecteerde foto's werden gemaakt door Angelica Van Genechten, Anke Berckmans, David Peters, Henri Loomans, Hilda Lodewijks, Ingrid Gilis, Janne Vermesen, Jan Thomas, Jens Veraa, Kathleen Woinin, Kenny Ooms, Koen Metten, Luc Beysen, Melissa Den Houd, Patricia Palmans, Paul Smeets, Peter Waelbers, Rachel Beliƫn, Robert Boons, Stijn Zajc, Wouter Geerits.

Benieuwd wie gewonnen heeft? Neem dan hier een kijkje!

Praktisch

  • Datum: 1 februari 2023 - 31 maart 2023
  • Start locatie: Breugelhoeve, Weyerstraat 1, Peer (Aan het begin van de '15 jaar Bosland wandeling' - Volg de Boslandpijlen)
  • Toegang: gratis