Openluchttentoonstelling Bosland in Beeld

05/03/2021 - 30/04/2021

Met 'Bosland in Beeld' lanceerden de Boslandpartners in de zomer van 2020 een fotowedstrijd die inzoomde op alle aspecten van het grootste avonturenbos van Vlaanderen.

Uit meer dan 1.250 inzendingen werd een preselectie van 54 werken gemaakt. Daaruit duidde een professionele jury en een publieksjury een Top-3 aan. De 54 geselecteerden worden nu in maart en april geëxposeerd via een openluchttentoonstelling in het bosarboretum van Resterheide. Laat je verbazen door de prachtige beelden die de fotografen deze zomer van Bosland maakten!


Werken

De 54 foto's werden gemaakt door Rudi Bergmans, Mike Dirkx, Anita Horions, Mike Jansen, Paul Smeets, David Peters, Leon Van Ham, Hans Leën, Daniël Veltjen, Bert Meyssen, Christof Daens, Wendy Maas, Patricia Palmans, Ingrid Gilis, Jeroen Clerix, Robert Boons, Kathleen Woinin, Elke Vanrijkel, Tine Peeters, Jente Kasprowski, Koen Truyen, Marijke Geers, Michou Hermans, Tiffany Heymans en Roger Hamblok.

Praktisch

  • Datum: 5 maart 2021 - 30 april 2021
  • Locatie: Bosarboretum in Resterheide, Diestersedijk 6 - 8, Peer
  • Route: volg de gele/blauwe route in zuidelijke richting om het bosarboretum te bereiken. Daar staan de werken opgesteld.
  • Toegang: gratis