Arrangementen

Kies uit volgende arrangementen om je uitstap in Bosland net dat ietsje extra te geven. Slecht weer? Kijk dan snel onderaan de pagina.

Bosland Arrangement Ezeltje strek je, tafeltje dek jeEzeltje strek je, tafeltje dek je

Ben je op zoek naar een toffe, unieke manier om Bosland te beleven met je familie? Dan is het arrangement "Ezeltje strek je, tafeltje dek je" echt iets voor jou.

Dit gezinsarrangement in samenwerking met de Bosland Gastheren is geschikt voor max. 2 volwassenen en 2 kinderen.

Meer info lees je hier.

Ezelwandeling: wandelen met een ezeltjeEzelswandeling

Altijd al eens met een ezeltje willen gaan wandelen? Bij het Ezelsbrugske kan je er eentje reserveren om met je mee op tocht te gaan.

Ga op ontdekking naar Bosland en neem één van de langoren mee als gids!

Meer info lees je hier.

Bosland picknick: lekker eten in de natuurBosland picknick

Klaar om een uitgebreide wandeling te maken in Bosland, en zin in een verrassingslunch? Boek dan een picknick en laat je lekker verrassen.

Ben je op wandel in het Pijnven of de Grote Hof, dan kan je een picknickmand laten leveren door B&B het Pleintje, kijk hier voor meer informatie.

Trek je door de Sahara? Haal een picknickrugzak op bij Cafe Brasserie Restaurant De Blauwe Kei en vertrek van daaruit het natuurgebied in. Onderweg kies je dan zelf een mooi plekje uit om te picknicken. Meer informatie vind je hier.

Bosland ChocoladepakketChocoladepakket

Hou je van de natuur en zoete lekkernijen? Combineer dan je wandeling door Bosland met een chocoladeworkshop of een chocolade kids party.

Wil je je helemaal geen zorgen maken die dag? Bestel dan ook een maaltijd en desert. Al de mogelijkheden lees je hier.

Slecht weer vandaag? Zwemmen maar!

Het weer is hier moeilijk te voorspellen, heb je pech tijdens je uitstap naar Bosland? Dan geven we je graag een slecht-weer alternatief.

Met het Bosland arrangement kan je voordelig gaan zwemmen en eten in het zwemparadijs Dommelslag. Al de info lees je hier.