Locatie

Gastheren

Bosland Gastheren zijn ondernemers uit de Boslandgemeenten die je kwalitatief informeren over Bosland.
Maak kennis met deze 12 toffe ondernemers tijdens je bezoek aan Bosland.

 • 't Ezelsbrugske

  Maak kennis met de ezeltjes Ijoor, Thincan en Donkey en geniet van het heerlijk vers bereid schepijs op het fietsterras.

  Lees meer
 • B&B 't Pleintje

  In het Pleintje word je in een huiselijke sfeer ontvangen. Gasten worden verwend en krijgen een echt vakantiegevoel en kunnen daarnaast actief genieten in het grootste natuurbos van Vlaanderen.

  Lees meer
 • Barbelicious

  Barbelicious is een kleinschalig traiteur en cateringsbedrijf dat gelegen is op "Het Hoksent" In Hechtel-eksel.

  Lees meer
 • Cafe Brasserie Restaurant De Blauwe Kei

  De Blauwe Kei is een café - brasserie - restaurant waar men terecht kan voor een snack maar ook voor een lunch of diner.

  Lees meer
 • Camping De Lage Kempen

  Een gezellig familiaal vakantiecentrum midden in Bosland. Direct gelegen aan het fietsroutenetwerk en de startplaats Pijnven voor prachtige wandelingen. U kunt er overnachten op een camping of in de bungalows.

  Lees meer
 • Center Parcs De Vossemeren

  Center Parcs De Vossemeren is genieten in een sfeervolle hotelaccommodatie of comfortabele cottages midden in de natuur. Uniek aan dit park: 2 grote meren: om te waterskiën en te wakeboarden. De Aqua Mundo is synoniem voor een subtropisch zwemparadijs met de mega glijbaan Monkey Splash: nog hoger, sneller en leuker.

  Lees meer
 • De Paenhoeve

  De Paenhoeve staat voor puur genieten: een uitgebreid ontbijt met adembenemend zicht op velden en bossen, een spannend boek lezen bij de gezellige warmte van de open haard, een streekbier proeven, een heerlijke wandeling maken in Bosland.

  Lees meer
 • De Secretaris

  De Secretaris is een comfortabel 3-sterrenhotel gevestigd in een prachtig, historisch herenhuis, in het centrum van Overpelt. Het herenhuis waar het hotel in is verrezen, dateert uit eind 1800.

  Lees meer
 • Lago Pelt Dommelslag

  Ontsnappen aan het regenweer, een namiddagje waterpret met de (klein)kinderen of gewoon even heerlijk wegdromen in de wellness? Het kan allemaal in Dommelslag!

  Lees meer
 • Sjorovo

  Minicamping Sjorovo biedt een heerlijke rustieke kampeerplek in het buitengebied van Lommel. Door de kleinschaligheid van 6 plaatsen krijgt het kamperen de speciale sfeer van gemoedelijkheid, knusheid en toch de vrijheid zoals men op vakantie wenst.

  Lees meer
 • Sneprooi

  Sneprooi is een B&B gelegen in Bosveld te Hechtel. Het is een plek om tot rust te komen. Als je van wandelen, fietsen, mountainbiken houdt kom je zeker aan je trekken. Er zijn verschillende fiets- en wandelroutes uitgestippeld.

  Lees meer
 • Weteringshoeve

  De Weteringshoeve is een actieve boerderij die elke dag opnieuw probeert om van verse koeienmelk een over(h)eerlijk ijsje te maken. Men gebruikt geen kleurstoffen dus het ijs is heel “natuurlijk” waar ook Bosland voor staat.

  Lees meer