Faciliteiten
Locatie

Gastheren

In de kijker

 • Mølder & Coöp

  In 2019 is microbrouwerij MØLDER & COÖP vanuit passie gestart. Passie voor het product bier, passie voor het ambacht brouwen, passie voor het delen van onze bierkennis. Hun kernwaarden zijn dan ook  “lokaal, ambachtelijk en ecologisch”. Ze onderscheiden zich door enerzijds aan hun bieren een hedendaagse en eigenzinnige twist te geven en anderzijds is er de verbondenheid met Bosland: hun bieren dragen allemaal namen die U kan linken aan dit gebied.

  Lees meer

Onze gastheren

Deze ondernemers uit Bosland zijn gastvrij ‘van nature’. Ze volgden een doorgedreven training om je nóg beter over Bosland te kunnen informeren. Overnachten, eten en drinken, streekproducten kopen of een leuke activiteit meepikken: bij een Bosland Gastheer ben je altijd aan het goede adres.


 • Barbelicious

  Barbelicious is een kleinschalig traiteur en cateringsbedrijf dat gelegen is op "Het Hoksent" In Hechtel-eksel.

  Lees meer
 • Biehal

  Vzw de Biehal Sociaal TewerkstellingsCentrum (STC) is een sociaal economiebedrijf, actief in (Noord-) Limburg en de Antwerpse Kempen. Als Bosland Gastheer maken ze onder meer vergaderen tussen de bomen mogelijk in Bosland.

  Lees meer
 • Fietsboetiek

  Fietsboetiek verkoopt, herstelt en verhuurt fietsen in Bosland. Met passie voor de fiets én passie voor de mens. Ontdek Bosland en huur een stadsfiets, een elektrische fiets, MTB of misschien een tandem: aan jou de keuze.

  Lees meer
 • LimDiscovery

  Ben je op zoek naar een uitstap in Bosland vol beleving? Graag neem ik je mee op avontuur en ontdekken we samen puur en oprecht Limburg!

  Lees meer
 • Poire & Provence

  Net zoals Frankrijk een prachtige natuur bezit in de Provence, zo hebben wij Bosland in Noord-Limburg en in een gezellig winkeltje in Peer. Poire & Provence combineert de smaak, de geur en de beleving van de Provence en Peer.

  Lees meer
 • Tips voor Fietsers

  Tips voor Fietsers is een unieke en onmiddellijk bruikbare GRATIS gids voor fietsers! Dankzij een netwerk van fietsknooppunten ontdek je de mooiste fietspaden, de rustigste bossen en de gezelligste terrassen van Limburg.

  Lees meer
 • Winning

  De Winning groep is een sociale onderneming die werkt aan een arbeidsmarkt waarop plaats is voor iedereen. Personen die niet (of niet meteen) aan de slag kunnen op de reguliere arbeidsmarkt, helpen wij hun arbeidskansen te ontdekken en ontwikkelen. Dat doen we via begeleiding, opleiding, werkervaring en bemiddeling. Wij beschikken hiervoor over een eigen werkvloer en spitsen ons toe op de domeinen: natuur- en groenbeheer, biologische land- en tuinbouw, voeding, distributie en horeca.

  Lees meer