Nieuws

 • De Boslandgemeenten Hechtel-Eksel, Lommel, Peer en Pelt hebben op donderdag 4 maart 2021 de tweede editie van een gezamenlijke toeristische brochure voorgesteld. Onder de noemer ‘Beleef Bosland’ wordt het grootste avonturenbos van Vlaanderen onder de loep genomen. Bekende Boslanders nemen de lezer daarbij mee op pad in hun achtertuin.

  Lees meer
 • Fietsen door de Bomen in Bosland - het hefboomproject van Toerisme Limburg i.s.m. Provincie Limburg, LSM, Toerisme Vlaanderen, Hechtel-Eksel, Natuur en Bos en Bosland - viel in de prijzen op de Dezeen Awards 2020. Het won de award voor beste ‘Architectuur - Infrastructuurproject’ van het jaar.

  Lees meer
 • Op zaterdagavond 14 november kunnen geïnteresseerden op verschillende sociale mediakanalen terecht voor een bijzondere samenwerking. Kristof Claes, de bekende Belgische muziekgoeroe en diskjockey, zendt die dag in samenwerking met Bosland een soundtrack uit, geïnspireerd door de Boslandse natuur. Ingeblikt in een prachtige herfstsetting in het Pijnven in Hechtel-Eksel.

  Lees meer
 • Met 'Bosland in Beeld' lanceerden de Boslandpartners deze zomer een nieuwe fotowedstrijd die inzoomde op alle aspecten van het grootste avonturenbos van Vlaanderen. Uit meer dan 1.250 inzendingen werd een preselectie van 54 werken gemaakt. Daaruit heeft een professionele jury en een publieksjury nu een Top-3 aangeduid. Omwille van het succes zal de wedstrijd in 2021 een vervolg krijgen.

  Lees meer
 • De Fotowedstrijd 'Bosland in Beeld' nadert stilaan haar ontknoping. De voorbije zomer werden maar liefst 1.250 foto's ingezonden op Instagram en Facebook via de hashtag #boslandinbeeld. Dat is een enorm succes!

  Lees meer