Nieuws

 • Dinsdag 10 maart 2020 ontving Bosland een delegatie van het project Nassonia uit Wallonië. Dit project dat gesticht werd door de Pairi Daiza stichting en de Waalse overheid heeft als doel het 1645 ha grote Saint-Michel-Freyr bosgebied te verder te ontwikkelen. Daarvoor wordt door Nassonia dit jaar een Masterplan geschreven.

  Lees meer
 • Dé nieuwe trend? Slow toerisme. In Bosland, het grootste avonturenbos van Vlaanderen, ruist volop het ‘kom tot rust tussen de bomen’-gevoel. Hier voelen wandelaars, fietsers, fluitende én speelvogels zich helemaal thuis!

  Lees meer
 • Fietsen door de Bomen in Bosland heeft een gouden medaille gewonnen op de International Design Awards in Los Angeles in de categorie 'Bogen, bruggen en viaducten'. Dit IDA architectenontwerp van het jaar is een van de meest gerespecteerde prijzen in de architectuurwereld en heeft als doel het fenomenale talent en de visie van architecten over de hele wereld te tonen.

  Lees meer
 • Een Nederlandse delegatie bestaande uit een wethouder en ambtenaren uit de Brabantse gemeenten Bergeijk en Meierijstad kwamen vandaag op bezoek in Bosland. In het kader van visievorming voor de uitbouw van hun eigen regio's kwamen ze inspiratie opdoen bij de Boslandpartners.

  Lees meer
 • Liefst 91 groepen - waaronder 85 schoolklassen - bezochten de voorbije maanden onder leiding van deskundige gidsen de Pop-up Expo Wolven in Limburg in stad Peer. Een overweldigend succes. Van kleuters tot scholieren: zo maar 1.769 leerlingen uit heel Limburg kwamen er wolf Roger bezoeken. Samen met de gewone bezoekers komt hiermee de teller op 6.000 in Peer.

  Lees meer