Nieuws

 • Met 'Bosland in Beeld' lanceerden de Boslandpartners voor het tweede jaar op rij een fotowedstrijd die inzoomde op alle aspecten van het grootste avonturenbos van Vlaanderen. Uit meer dan 750 inzendingen werd een preselectie van 64 werken gemaakt. Daaruit heeft een professionele jury en een publieksjury nu een Top 3 aangeduid. Nieuw dit jaar was een prijs voor de 'Meest feestelijke foto'. In 2022 komt Bosland in Beeld terug.

  Lees meer
 • Voor het tweede jaar op rij werd in Bosland de fotowedstrijd Bosland in Beeld georganiseerd. De hele zomer lang konden kandidaten Boslandfoto's toevoegen op Instagram met #boslandinbeeld2021!

  Lees meer
 • Enkele maanden geleden maakte de Vlaamse Regering via de 'Open Oproep Nationale Parken Vlaanderen 2021' bekend dat er toekomstgericht 4 Nationale Parken in Vlaanderen opgericht zullen worden. Bosland zal zich in het kader van deze oproep kandidaat stellen als Nationaal Park.

  Lees meer
 • In Bosland worden vandaag, in het kader van '15 Jaar Bosland', 4 nieuwe speurtochten voor kinderen gelanceerd. De hele zomer lang kunnen families op 4 locaties terecht voor een nieuwe uitdagende wandeltocht vol beleving. Want Bosland wil zoveel mogelijk mensen betrekken in dit feestelijke jaar.

  Lees meer
 • Met 'Bosland in Beeld' lanceert Bosland de tweede editie van haar fotowedstrijd die inzoomt op alle aspecten van het grootste avonturenbos van Vlaanderen. Maar liefst 3 maanden lang kunnen deelnemers foto's maken en via Instagram met de hashtag #boslandinbeeld2021 delen. Beelden die de preselectie halen maken kans op een publieks- en juryprijs. Winnaars kunnen bij één van de Gastheren terecht voor een overnachting, om een lokaal producten te proeven of pakweg een leuke gezinsactiviteit te organiseren.

  Lees meer