Nieuws

 • Met 'Bosland in Beeld' lanceerden de Boslandpartners deze zomer een nieuwe fotowedstrijd die inzoomde op alle aspecten van het grootste avonturenbos van Vlaanderen. Uit meer dan 1.250 inzendingen werd een preselectie van 54 werken gemaakt. Daaruit heeft een professionele jury en een publieksjury nu een Top-3 aangeduid. Omwille van het succes zal de wedstrijd in 2021 een vervolg krijgen.

  Lees meer
 • De Fotowedstrijd 'Bosland in Beeld' nadert stilaan haar ontknoping. De voorbije zomer werden maar liefst 1.250 foto's ingezonden op Instagram en Facebook via de hashtag #boslandinbeeld. Dat is een enorm succes!

  Lees meer
 • Hoog bezoek in Bosland vandaag. Een delegatie van maar liefst 23 Centraal-Aziatische diplomaten maakte er een fietstocht met een bezoek aan Fietsen door de Bomen in het Pijnven in Hechtel-Eksel. De groep was erg onder de indruk van hetgeen ze te zien kregen.

  Lees meer
 • Omwille van het succes van de Boslandse hangmatten startten de Boslandpartners de voorbije zomer een nieuwe hangmatactie op. Maar liefst 7 weken lang - van 15 juli tot 26 augustus - hing Bosland wekelijks een hangmat op een speciaal plekje in de natuur. We zetten alle winnaars even op een rijtje!

  Lees meer
 • Geen afgelasting, wel een sterke én veilige organisatie! Na twee overweldigende edities van BoslandTrail zet de organisatie de voorbereidingen voor de derde editie positief verder. De voorbije maanden waren voor iedereen intens. Het coronavirus gooit al voor een tijdje roet in ons ‘socio-culturele sportleven’. Maar …’buiten komen’ wordt deze zomer waardevoller dan ooit. En dat merkt de organisatie van de prachtige BoslandTrail maar al te goed door de vele wandelaars in Bosland.

  Lees meer