Nieuws

 • Liefst 91 groepen - waaronder 85 schoolklassen - bezochten de voorbije maanden onder leiding van deskundige gidsen de Pop-up Expo Wolven in Limburg in stad Peer. Een overweldigend succes. Van kleuters tot scholieren: zo maar 1.769 leerlingen uit heel Limburg kwamen er wolf Roger bezoeken. Samen met de gewone bezoekers komt hiermee de teller op 6.000 in Peer.

  Lees meer
 • Ondanks heel wat inspanningen is er nog steeds geen spoor van de wolvin en haar welpen. Gelet op het feit dat die nu normaalgezien al 4,5 maanden oud zijn, is dat niet normaal en is de hoop op een goede afloop verdwenen.

  Lees meer
 • Vanaf woensdag 4 september kunnen bezoekers in stad Peer terecht voor de Pop-up Expo ‘Wolven in Limburg’. De initiatiefnemers informeren inwoners en bezoekers en hopen ook extra toeristen naar de regio te lokken. De opgezette wolf Roger is er te zien. De toegang is gratis. Meer dan 10.000 geïnteresseerden kwamen de voorbije maanden al naar Roger kijken.

  Lees meer
 • Dit najaar brengt VTM de tragikomische reeks Gina & Chantal, welke zich afspeelt in Bosland. Wie de gloednieuwe serie nu al wil ontdekken, kan vanaf donderdag 1 augustus terecht bij VTM GO. Op dit gratis online videoplatform kan men vanaf dan elke donderdag 2 nieuwe aflevering in preview bekijken.

  Lees meer
 • Het Limburgse fietsroutenetwerk is letterlijk en figuurlijk naar een nog hoger niveau getild. Na ‘Fietsen door het Water' (#FDHW) opende Toerisme Limburg in Bosland ‘Fietsen door de Bomen’ (#FDDB). Een gloednieuwe fiets- en wandelbeleving op 10 meter hoogte door de kruinen van de bomen in Bosland.

  Lees meer