54 foto's maken kans op hoofdprijzen 'Bosland in Beeld'

16/09/2020

De Fotowedstrijd 'Bosland in Beeld' nadert stilaan haar ontknoping. De voorbije zomer werden maar liefst 1.250 foto's ingezonden op Instagram en Facebook via de hashtag #boslandinbeeld. Dat is een enorm succes!

De communicatiewerkgroep van Bosland maakte daaruit onlangs een preselectie van 54 foto's die stuk voor stuk voldoen aan de criteria. Daaruit zal nu vervolgens een Top-3 geselecteerd worden door een professionele jury en het grote publiek. Voor deze laatste kan er op dit moment tot 22/9 gestemd worden via het album op Facebook. De winnaars zullen bekend gemaakt worden op 22 september.

Geselecteerden

De 54 foto's werden gemaakt door: Rudi Bergmans, Mike Dirkx, Anita Horions, Mike Jansen, Paul Smeets, David Peters, Leon Van Ham, Hans Leën, Daniël Veltjen, Bert Meyssen, Christof Daens, Wendy Maas, Patricia Palmans, Ingrid Gilis, Jeroen Clerix, Robert Boons, Kathleen Woinin, Elke Vanrijkel, Tine Peeters, Jente Kasprowski, Koen Truyen, Marijke Geers, Michou Hermans, Tiffany Heymans en Roger Hamblok.

Expositie tijdens Bosland Trail

Nieuw is dat de organisatie er voor gekozen heeft om de werken te exposeren op een 5-tal locaties in Bosland. In de eerste plaats voor de vele deelnemers van de Bosland Trail 100 km en 50 km. De expo zal de hele maand oktober zichtbaar zijn. Daarna zal de tentoonstelling een nieuwe plek krijgen in Bosland.