Blijf eens hangen in Bosland: Zomerse hangmatactie

05/07/2016

Deze zomer pakt Bosland uit met een toffe actie. Eens per week in juli en augustus wordt er een hangmat op een typisch Boslandplekje gehangen. Een foto hiervan wordt gepost op de Bosland Facebookpagina. Wie als eerste de hangmat bereikt, mag hem mee naar huis nemen!

De actie loopt van 6 juli tot 31 augustus. Negen weken lang hangt een Boslandmedewerker een hangmat op een mooie plekje in één van de drie Boslandgemeenten. Elke woensdag om 17.00u licht een foto op www.facebook/dromentussenbomen een tipje van de sluier op. Wie de plek herkent, moet er – uiteraard met een correct, toegelaten vervoersmiddel – zo snel mogelijk naartoe om zo’n hangmat in de wacht te slepen. De eerste die aankomt en het codewoord kent, wint de hangmat. Iedereen die de plek binnen het uur weet te bereiken, maakt bovendien kans op de hoofdprijs: een rijkelijk gevuld arrangementenpakket ter waarde van 500 euro om Bosland te gaan verkennen. Een niet te missen prijs inclusief 2 overnachtingen in een B&B, voor een onvergetelijk weekendje Bosland!


Dromen tussen de bomen
Deze ludieke actie heeft dubbele doel. Enerzijds willen we de mooiste plekjes in Bosland nog eens extra in de kijker zetten, maar anderzijds is het ook een promotie campagne voor de gratis hangmatten uitleendienst.
Het is al enkele jaren mogelijk om gratis hangmatten uit te lenen aan de balie van de Soeverein in Lommel, en dit van 15 maart tot 15 oktober. De kleurrijke, fairtrade hangmat zit in een handige rugzak, samen met enkele tips met de beste luierplekjes. Je moet enkel een waarborg van 50 euro betalen, die je na afloop terugkrijgt. Voor de allerkleinsten hebben we ook een babyhangmat ter beschikking. Op voorhand reserveren wordt aangeraden.

Algemeen wedstrijdreglement Bosland en Specifiek reglement Bosland: zie onder bij downloads