Bosland speelt buiten

06/04/2016

Op woensdagnamiddag 13 april is dit jaar de Buitenspeeldag: geen huiswerk, niets op tv,..  ideaal dus om de natuur in te trekken. Naast de avontuurlijke wandelingen en speelbossen die steeds te ontdekken vallen in Bosland zijn er tijdens deze namiddag drie leuke activiteiten waar je rasecht buitenspeelplezier kan beleven. En omdat Bosland dit jaar al 10 jaar bestaat gaan de activiteiten door midden in de natuur, voor nog meer puur natuur plezier.


Lachen op de LOLympische spelen

De weide aan de Leyssensmolen in Kattenbos wordt omgetoverd tot een heus LOLympisch stadion waar buitenplezier centraal staat. Met sportieve en creatieve disciplines zoals dansen en springen, lopen en zingen, het kan hier vandaag allemaal. Wil je iedereen je talenten laten zien? Doe dan zeker mee met de talentenwedstrijd (voor kinderen onder de 14 jaar)! Ook aan de kleintjes wordt er gedacht, een hoekje van het veld wordt speciaal voor hen ingericht.

 

Leyssensmolen
Katterij Dijksken z/n (zijstraat Zandstraat)
3920 Lommel

Parking: Zandstraat, 3920 Lommel

 

Speel je dromen tot leven


Ook het gebied Dommelvallei-Heesakkerpark wordt vandaag omgetoverd tot een heus speelparadijs. Leef je uit op de verschillende springkastelen, laat je bij de schminkstand omtoveren tot je favoriete (bos)dier of ontdek het plezante speellandschap. Avonturiers kunnen slingeren uit de bomen, leren boogschieten, … Je kan die namiddag ook stemmen voor de nieuwe kinderburgemeester.

 


Dommelvallei – Heeksakkerpark
Breugelweg, nabij St.Oda
3900, Overpelt

Parking: Breugleweg z.n. 3900 Overpelt

Zotte zandavonturen

In den Brand, een hele grote zandbak om in te spelen wordt ook deze namiddag extra ple-ZAND! Perfectioneer je zandduik technieken tijdens een spelletje beachvolley. Test je speurneus tijdens een heuse schatzoektocht of leef je helemaal uit tijdens een spelletje lazertag met je kameraden.

 

 

 

In den Brand
Kamertstraat z/n,
3940 Hechtel-Eksel


Parking: Kamertstraat z/n, 3940