Bosland zoekt Projectmanager

21/01/2022

Til jij het strafste natuurgebied van Vlaanderen mee naar ongekende hoogtes? Ben je organisatorisch sterk en heb je ervaring in gebiedsgerichte projecten? Team Bosland wil jou als spil in de uitbouw van Bosland als kandidaat nationaal park.

Aanbod

  • contractueel - voltijds (38/38) - weddeschaal A1a-A3a
  • contract voor de bepaalde duur van 1 jaar, met mogelijkheid tot verlenging
  • Toffe collega’s, veel opleidingsmogelijkheden, een gunstige werk- en verlofregeling, een correcte verloning en extralegale voordelen.

Meer weten?

Bekijk via de website van Hechtel-Eksel de functiekaart, selectieprocedure en aanwervingsvoorwaarden. Meer info kan je bekomen bij de personeelsdienst van Hechtel-Eksel via 011 73 01 48 of personeelsdienst@hechtel-eksel.be.

Solliciteren?

Bezorg ons je kandidatuur uiterlijk op 07 februari 2022 via het webformulier op de website van Hechtel-Eksel, samen met je cv, motivatiebrief, kopie van het gevraagde diploma en de voorstelling van minstens één referentieproject die sprekend is voor jouw expertise, of door persoonlijke afgifte met ontvangstbewijs of een aangetekend schrijven gericht aan college van burgemeester en schepenen, Don Boscostraat 5, 3940 Hechtel-Eksel.