Nieuw in Bosland!

04/05/2015

In bosland zorgen we deze zomer voor...

Een fijn onthaal

De drie bosland gemeenten krijgen leuke Bosland onthaalpunten aan hun natuurgebieden. Een hoofd- en een nevenonthaal verwelkomen je in Bosland en laten je weten wat er allemaal te doen en te zien is.

 

 

 

 

Speelbossen

Spelen! Daar heb je in Bosland alle ruimte voor. In onze speelbossen kan je terecht voor te ravotten, kampen te bouwen en je dappersta avonturen te beleven! En! Er komt een nieuw speelbos bij. Nog meer plaats voor nog meer plezier!

In Overpelt zijn we al bezig aan een heuse speelzone, hier hoort een hele speelweide bij. Momenteel ziet het er zo uit:

 

 

 

 

 

 

 

 

En het gras begint ook al te groeien.. Nog even voor het grastapijt speelklaar is!

 

Een Bostheater

 

Een plek voor je talent te laten zien, dat geven we je! Tegen het einde van de zomer hebben we een levend Bostheater. De coulisse bestaat uit wilgen die zo in elkaar gewoven worden dat je er zelfs kan omkleden (zonder dat iedereen het ziet!). Schraap je keel en oefen je kunstjes al maar! je hebt nog even de tijd voor je ze kan showen op dit origineel podium. Het is een heus puzzelwerk van boomstammen! 

 

 

 

 

Speelelementen

Dacht je alles gezien te hebben in Bosland? Dan hou je maar vast! In elke gemeente komen er nieuwe speelelementen die je helemaal meenemen in de wereld van de dieren. Al ooit in een konijnenpijp gezeten? Binnenkort dus wél! 

Liever terug in de tijd reizen? Dat kan ook ! Een hele route met speelelementen over hoe het er vroeger aan toe ging maken we ook! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kom regelmatig terug, voor update's en foto's!