Sahara Expeditie: Nieuwe belevingstocht voor speurneuzen in Bosland

19/12/2017

In Bosland werd vandaag een gloednieuwe belevingswandeling voor kinderen van 6 - 10 jaar voorgesteld: de Sahara Expeditie. Onder leiding van een speciale Boslandgids kunnen kinderen vanaf nu op speurtocht in de leefwereld van Zeno de Zandloopkever in de Lommelse Sahara. Onderweg beleven ze het gebied op een nieuwe manier via toffe opdrachten, spelletjes, actie en avontuur. Deelnemers vervullen tijdens de Expeditie een geheime opdracht en naar het schijnt ligt er ook een schat begraven…

Een 100-tal kinderen uit 6 Boslandklassen uit Lommel, Hechtel-Eksel en Overpelt mochten op 18 -19 december in avant-première de Sahara Expeditie beleven. De Boslandpartners rekenen er op dat vanaf 2018 heel wat jeugdgroepen, scholen maar ook families op speurtocht in de Sahara zullen trekken. Een tof verjaardagsfeestje of een leuke familie uitstap met oma, opa, neefjes en nichtjes erbij? Het kan vanaf nu met een speciale gids tijdens de Sahara Expeditie in Bosland.

Een Sahara Expeditie plannen kan na een reservatie via www.bosland.be. De deelnameprijs is €5 per persoon. Deelname kan in samenstellingen van minimaal 4 en maximaal 20 personen.