Fietsen door de Bomen

Fietsen door de Bomen wordt een iconische fietsbrug die bezoekers laat fietsen tussen de kruinen van de bomen in Bosland. Deze innovatieve fietsbeleving kadert in de strategie om een extra belevingslaag op het Limburgse fietsroutenetwerk te leggen. Het fietsroutenetwerk is dan ook Limburgs' grootste toeristische troef.

De fietsbrug, een dubbele cirkel met een doorsnede van 100 meter, stijgt geleidelijk (3-4%) tot 10 meter hoogte. Het wordt een iconische, strakke brug van ongeveer 700 meter lang.

Met deze nieuwe landmark krijgen we net zoals bij Fietsen door het Water een unieke fietsbeleving in harmonie met de natuurlijke omgeving. Want het is belangrijk dat iedereen ten volle van de natuur kan genieten. En door het prachtige Bosland zo spectaculair te ontsluiten, kunnen bezoekers deze natuur op een heel bijzondere manier beleven.

Vanaf zomer 2019

Je zal vanaf zomer 2019 kunnen genieten van Fietsen door de Bomen in het Pijnven in Bosland. Vanaf dan kan je aan knooppunt #272 op het Limburgse fietsroutenetwerk terecht. Alvast tot dan!

Bekijk de flyer

Bekijk de flyer van het project "Fietsen door de bomen" hier.