Fietsonthaal- en servicepunt De Soeverein

Start je fietstrip in alle comfort

Het onthaalpunt aan de Soeverein in Lommel is dé uitgelezen plek om te starten wanneer je vanop de fiets wil genieten van alles wat Bosland te bieden heeft. Op de ruime parking kan je de auto veilig achterlaten. De sanitaire voorzieningen en de aanwezigheid van een fietsvriendelijke horecazaak en picknickplaats maken dat je goed voorbereid aan je tocht begint. In de fietsinfokiosk vind je een antwoord op al je vragen over het fietsroutenetwerk in en rond Bosland en kan je fietskaarten kopen.

Fietsherstel en fietsverhuur

Is er iets niet in orde met je tweewieler? Geen probleem. In de fietsherstelplaats heb je alles bij de hand om kleine herstellingen snel uit te voeren. Geen fietsen bij? Geen nood. In het fietsonthaal- en servicepunt kan je ook fietsen huren aan een spotprijs. Voor de groene fiets van Toerisme Limburg betaal je 10 euro en 11 euro als je er graag een kinderzitje bij wil. Kinderfietsen kosten 5 euro.

Locatie
  • Adres: Fietsonthaal -en servicepunt De Soeverein, Sportveldenstraat 10, 3920 Lommel
  • Openingsuren: van 1 april tot 30 september, elke dag van 10u tot 18u

Tip! Thema fietsroutes en een kindvriendelijke fietsroute

Wie in Bosland gaat fietsen, kan gebruik maken van het beroemde, in Limburg bedachte, fietsroutenetwerk. Toerisme Limburg stippelde bovendien twee leuke themaroutes uit die je door afwisselende landschappen en langs verrassende plekken voeren. Voor kleine wielertoeristen is er een toffe kindvriendelijke fietsroute. Vraag ernaar!