Fietsverhuur

Corona: lees hier de specifieke richtlijnen die momenteel van toepassing zijn op de Bosland natuurgebieden.

Fietsverhuurpunten

Op deze 10 fietsverhuurpunten in Bosland kan je terecht voor het huren van een fiets, elektrische fiets, mountainbike, fatbike, tandem, elektrische duofiets, kinderzitjes, elektrische rolstoelfiets, step of e-scooter!

FietsverhuurReserveren doe je door zelf contact op te nemen met één deze aanbieders. Indien het een Fietsverhuur Limburg punt is kan dat via de website). Je kan in Bosland kiezen uit:

Nieuw - Blue Bikes aan Lommel Station

Blue Bike Lommel BoslandAltijd al een fiets op zak willen hebben? Vanaf nu kan het! Want stad Lommel is in 2021 ingestapt in het project Blue Bikes. En daarmee kan je op pad in heel Bosland!

De deelfietsen van Blue-bike zijn een welkome oplossing voor pendelaars die niet langer met de auto tot de omgeving willen pendelen, of die na trein of bus nog een aantal kilometer moeten overbruggen. Zij kunnen de laatste kilometers van hun traject nu ook per fiets verderzetten. Daarnaast kunnen de Blue-bikes ook gebruikt worden door dagtoeristen die de omgeving willen verkennen. De deelfietsen zijn 24/7 beschikbaar.

Lid worden kost €12 per jaar. Per rit vanuit Lommel station betaal je amper €1,15 voor de eerste dag! Meer weten? Surf naar de website van Blue Bike!