Grote Hof - Hobos

Bosland Grote Hof Hobos Mooiste boom van VlaanderenHet wandelgebied Grote Hof - Hobos neemt je mee op reis door het prachtige landschap waarin de gebouwen "De Grote Hof" en "Het Hobos" gelegen zijn. Met elk hun merkwaardige geschiedenis hebben beide gebouwen en hun inwoners een invloed gehad op de weidse omgeving.

Kom wandelen in Grote Hof - Hobos

  • Groen: 2,5 km (kinderwandeling)
  • Blauw: 7,7 km
  • Rood: 9,9 km
Praktisch
  • Startplaats en parking: Startplaats Grote Hof - Hobos, Lindelsebaan 430, Pelt
    Vanaf 2019: Startplaats Grote Hof - Hobos, Witherendreef 1, Pelt
  • GPS-locatie: Voor de GPS kan je het kruispunt van Lindelsebaan met Winnerstraat of de coördinaten N 51 10 24.2  E 5 23 53.4 ingeven
  • Wandelkaart: € 2,5 via de toeristische infokantoren of bestel via de webshop van RLLK

Tip! Geocachen in Bosland: op de Vlucht voor Drossaard Clerx

Bosland Grote Hof Hobos Geocachen Drossaerd ClercxOntdek de natuur op een andere manier! De kindvriendelijke geocache Op de vlucht voor Drossaard Clerx vind je onderweg op de routes van de Grote Hof - Hobos! Zoeken maar!

Tip! De Mooiste boom van Vlaanderen

De Mooiste boom van Vlaanderen 2015 staat in dit prachtige gebied. Wil je hem een bezoekje brengen? Volg dan het paadje op de rode route dat aangeduid wordt met paaltjes en een foto van de boom, je kan het niet missen!

Forest & Fun groepsactiviteitenTip! Groepsactiviteiten en kinderfeestjes: Forest&Fun

Forest&Fun verzorgt toffe teamactiviteiten, kinderfeestjes en bouwde zelfs een escaperoom op de site van de Grote Hof! Nieuw sinds 2017! Check de site voor alle info - www.forestandfun.be