Fotowedstrijd

Trek erop uit, breng Bosland in beeld, en deel!

#boslandinbeeld

Waag je kans en neem deel aan 'Bosland in Beeld': een fotowedstrijd die inzoomt op alle aspecten van het grootste avonturenbos van Vlaanderen.

Maar liefst 4 maanden lang kunnen geïnteresseerden foto's maken en op Facebook & Instagram via de hashtag #boslandinbeeld delen. Beelden die de preselectie halen maken kans op een publieks- en juryprijs.

Winnaars kunnen bij één van de Bosland Gastheren terecht - ondernemers uit Bosland die hun gasten kwalitatief informeren - voor een overnachting, om een lokaal producten te proeven, te overnachten of pakweg een leuke gezinsactiviteit te organiseren.

Via deze fotowedstrijd plaatst Bosland opnieuw de schijnwerpers op haar prachtige gebied.

We wensen je alvast veel succes!

Wedstrijdverloop: neem nu deel!

1 - Social media fase

Van 15 mei tot 1 september 2020

De eerste fase van de fotowedstrijd start op vrijdag 15 mei 12:00u en loopt tot en met donderdag 1 september 12:00u. In deze periode mogen deelnemers foto’s op Facebook en Instagram publiceren met de hashtag #boslandinbeeld.

Sfeer, topnatuur, fauna en flora, gastronomie, architectuur, cultureel erfgoed, mode, surrealisme op z’n Boslands … Alles is toegestaan!

Er werden meer dan 1.250 foto's ingezonden: een succes!

2 - Preselectie

Van 1 september tot 14 september

Op donderdag 1 september 13:00u maakt Bosland een inventaris van alle beelden (inzendingen) met de hashtag #boslandinbeeld. Van 2 tot 4 september selecteert Bosland de (max) 50 beste foto’s uit alle inzendingen.

Deze personen worden maandag 7 september gecontacteerd met het verzoek om hun inzending binnen de week officieel in te sturen via de website. Op maandag 14 september 12:00u wordt het websiteformulier afgesloten, en zijn dus alle inzendingen bekend.

3 - Stemming

Van 15 september tot 22 september

De personen die hun beelden hebben ingezonden worden meegenomen in de volgende fase van de wedstrijd. De ontvangen inzendingen maken kans op de jury prijs en/of publieksprijs.

Bekijk hier het overzicht of stem mee

Voor de publieksprijs worden de beelden toegevoegd op een Facebook album vanaf 15 september. Er kan vanaf dan 1 week gestemd worden. Op 22 september om 12:00u wordt de stemming afgesloten en is de publieksprijs Top-3 bekend.

In de tussentijd gaat ook de jury aan de slag om de juryprijs Top-3 aan te duiden.

Alle inzendingen worden geëxposeerd tijdens Bosland Trail in de maand oktober. Op 22 september worden de winnaars bekend gemaakt.

Wedstrijdreglement

Bekijk het Bosland Fotowedstrijd Reglement via onderstaande link.