Locatie
In de buurt
Wandelen
Extra

Geocaching

  • Geocaching is een wereldwijd spel, waarbij je gebruik maakt van een GPS-ontvanger of smartphone om ergens ter wereld een zogenaamde schat of cache te gaan zoeken. Geocachers verstoppen op hun beurt een kist, doosje of enkel een mini-capsule met daarin een logboek en enkele ruilspulletjes, waarbij andere geocachers die doos weer gaan opzoeken. Zo liggen er in Bosland meer dan 45 schatten begraven!

    Lees meer
  • Kabouters bestaan niet… Of toch? Voor schattenjagers zijn er 2nieuwe kinderwandelingen met de Heuvelse Heide als decor. Starten doe je aan jachthaven De Meerpaal. Er is een wandeling van 2,3 km die geschikt is voor stevige buggy's en een avonturentocht van 6,2 km die je doorheen een mysterieus kabouterdorp leidt. Helpen jullie de vloek verbreken?

    Lees meer
  • In Kattenbos kunnen jonge schattenjagers hun hart ophalen met de geocache 'De gouden kat van Don Quichote'. De route loopt langs een nieuwe zoektocht van 6 km en zit boordevol leuke opdrachten. De zoektocht is een wandeling met opdrachten, maar voor de geocachers liggen er nog extra's langs deze wandeling verstopt!

    Lees meer