Geocache De gouden kat van Don Quichote

Een gekke edelman en zijn gevecht tegen windmolens!

Don Quichot, een ietwat gekke edelman, vocht tijdens zijn reizen tegen windmolens die hij voor reuzen aanzag. Tijdens één van zijn avonturen kreeg Don Quichot een gouden kat van een rijke farao. Die was op de vlucht voor de rovers van de zwarte hand. De kat had magische krachten en mocht zeker niet in handen vallen van de bandieten. De farao vroeg aan Don Quichot om de kat in veiligheid te brengen en te verstoppen zodat niemand haar zou vinden.

Bij zijn zoektocht naar een geschikte verstopplek, arriveerde Don Quichot in een prachtig bos. Toen hij een windmolen zag staan, wist hij het zeker: hier zou hij zijn schat verbergen. Vandaag noemt men dit prachtige bos ‘Kattenbos’, naar de legende van de verborgen gouden kat. De bende van de zwarte hand bestaat nog steeds. Het gerucht doet de ronde dat ze de gouden kat op het spoor zijn. Durf jij het  opnemen tegen de rovers en bescherm je de magische schat?

Maak je klaar voor een spannende tocht vol gevaren en listige opdrachten!

Kom Geocachen
  • Starten: klik hier voor de eerste opdracht! Veel succes!
  • Route: de route loopt langs een gloednieuwe zoektocht van 6 km en zit boordevol leuke opdrachten. De zoektocht is een wandeling met opdrachtjes, maar voor de geocachers liggen er nog extra opdrachtjes langs deze wandeling!
  • Extra: Voor de kleine schatzoekertjes is er ook een wandeling van 2,5 km met leuke opdrachten, niet écht cachen, maar zeker een goede training  voor als ze groter zijn!