Sahara Expeditie

Sahara ExpeditieOp stap in de wereld van Zeno de Zandloopkever

De Sahara Expeditie in Bosland is een gloednieuwe belevingswandeling voor echte speurneuzen van 6 tot 10 jaar in de Lommelse Sahara. Een speciale Boslandgids neemt jou en je familie of vriendjes mee op stap in de wereld van Zeno de Zandloopkever.

Onderweg beleef je het gebied op een nieuwe manier via toffe opdrachten, spelletjes, actie en avontuur. Deelnemers vervullen tijdens de Expeditie een geheime opdracht en naar het schijnt ligt er ook een schat begraven…

Een tof verjaardagsfeestje of een leuke familie uitstap met oma, opa, neefjes en nichtjes erbij? Het kan vanaf nu met een speciale gids tijdens de Sahara Expeditie in Bosland. Een Expeditie plannen kan na een reservatie via deze pagina (zie verder). De deelnameprijs is slechts €5 per persoon. Deelname kan in samenstellingen van minimaal 4 en maximaal 20 personen.

Sahara Expeditie flyerKom ook eens op expeditie in de Sahara met Zeno de Zandloopkever!

Praktisch

  • Voor wie: de Sahara Expeditie is het meest geschikt voor groepen kinderen van 6 - 10 jaar (de kinderen zijn steeds onder begeleiding van 1 of meerdere volwassenen)
  • Voor hoeveel: min. 4 personen - max. 20 personen
  • Hoe lang: 2,5u - 3u
  • Hoe ver: 3,4 km
  • Waar vertrekken: Startplaats Sahara, Nieuwe Kopen - Speeltuinstraat, Lommel (parkeren bij de Soeverein)
  • Toegankelijkheid: niet buggytoegankelijk
  • Prijs en betaling: € 5 p.p. (bij aankomst contant en gepast aan de Boslandgids overhandigen)

 

Reserveer je Sahara Expeditie

Vul dit formulier in om je Sahara Expeditie aan te vragen. Nadat we je reservatie ontvangen nemen we automatisch zsm. telefonisch of via e-mail contact met je op.


Je gegevens


Expeditie gegevens


Algemene voorwaarden