Zomerse hangmatactie en 8 extra uitleenpunten in Bosland

14/07/2020

Het belooft opnieuw een warme zomer te worden. In Bosland zijn er gelukkig ontelbare mooie en koele plekjes waar je even tot rust komt na een drukke dag. Eens languit luisteren naar het ruisen van de wind door de bomen of toch liever genieten van deugddoende zonnestralen? Dat doen Boslanders en hun gasten het liefst in een hangmat!

Nieuwe zomerse hangmatactie

Omwille van het succes van de Boslandse hangmatten starten de Boslandpartners deze zomer een nieuwe hangmatactie op.

Maar liefst 7 weken lang - van 15 juli tot 26 augustus - hangt Bosland wekelijks één hangmat op een speciaal plekje in de natuur. Iedere woensdag, stipt om 15:00u, wordt een foto op de Facebookpagina van Bosland gepubliceerd, voorzien van een codewoord.

Nele Lijnen, voorzitster Beheercomité Bosland: "Wie de plek op de foto herkent, rept zich er - uiteraard met een correct, toegelaten vervoersmiddel - zo snel mogelijk naartoe om de hangmat in de wacht te slepen. De eerste die er aankomt, het codewoord kent en zich languit in de hangmat legt, is de winnaar en krijgt de hangmat mee naar huis!"

Hangmattenservice

Ieder jaar kunnen bezoekers tussen 15 maart en 15 oktober terecht bij een twintigtal uitleenpunten - waaronder een groot aantal Gastheren - voor het lenen van een gratis hangmat. De huur is volledig gratis. Je leent een hangmat, neemt ze mee op je tocht in Bosland en hangt ze op een mooie plek langs de wandelroute of bv. picknickplaats.

Dit telkens voor een halve of hele dag. Reserveren is niet nodig. We raden wel aan om even de beschikbaarheid te controleren bij een van de uitleenpunten.

8 extra uitleenpunten

Bosland hangmattenSinds vandaag hebben ook 8 nieuwe Bosland Gastheren de hangmatten opgenomen in hun zaak: Optisport Sportcentrum De Soeverein, De Biehal (The Treehouse), B&B 't Klijne Huys, B&B Dream on Wheels, De Korhaan, Corbie Hotel, Fietsboetiek en Ingebakken. Dat maakt dat je nu op 24 locaties terecht kan om een hangmat te lenen bij je volgende Boslandbezoek.

Neem een kijkje op deze website voor het overzicht van alle uitleenpunten.